Värsta bästa vägbeskrivningen

(Bilden är från i somras då vi var på syskonträff i Österbybruk på Rune och Evas torp)
Idag var vi på syskonträff med Gustavos familj i Sundbyberg hos bonuspappa Rune med fru Eva. Årlig tradition i familjen att alla fem syskonen med respektive och barn träffas hos Rune och Eva. Vi hade jätte trevligt och umgicks hela eftermiddagen med god mat som alla hade bidragit till. Vi spelade julklappsspelet med tärningar och paket - jätte kul!!
Barnen lekte bra utan konflikter och farfar/morfar delade ut godispåsar innan vi skildes åt. KANON tyckte barnen!!
Vi kramades allihopa och lovade att höras av oftare - en familj ska ut på långresa, någon liten knatte ska börja på förskola nu i januari, en ska byta jobb och en ska resa till Chili på jobb...så Rune o jag lovade att ha mer kontakt i år - det är mitt nyårslöfte till honom!
Nu till vägbeskrivningen!
Vi har bara åkt kommunalt innan till Sundbyberg men idag skulle jag köra...hur skulle jag hitta dit utan GPS? Det var den stora frågan...
Jag sökte olika vägbeskrivningar på nätet och försökte memorera dem i huvudet. Men Gustavo lovade att jag skulle få hjälp av honom med att hitta för han har åkt den vägen flera gånger med lastbilen på jobbet.
Saqt och gjort; vi for i väg kl 12.00 och skulle vara framme kl 13...jag var super irriterad o stressad och förberedde mig på att komma sist och mycket försent med felåkningar och konflikter på köpet. Men icke; motorvägen var torr så vi åkte lagligt hela vägen på E4:an och Gus visade vägen på ett kanonbra sätt...
  • Inga konflikter
  • Inga felåkningar
  • Ingen försening
  • Vi var inte sist
och till sist; vi hittade lika bra hem igen...
Jag var lycklig och glad att resan dit och hem blev så positiv och lika glad var barnen som slapp höra mig bli arg för att jag klagar på Hitta.se eller Eniro...nej, tacka vet jag min egen GPS; Gustavo min älskade sambo!!
Tusen tack älskade Gus för att du räddade min bilkörning idag!

Ännu mer Ikea...På vägen ut genom kassorna måste man ju bara äta den varma korven, pizzan och mjukglassen - standard i vår familj. Det är därför barnen följer med...

Igår gjorde Sebastian något vi inte sett förut - nämligen tog bort allt på pizzan - han ville ha den naturell...

Ingvar Kamprad gillar korv och tycker att alla ska ha råd att äta efter en lång shoppingrunda i hans varuhus - tack Ingvar för att du tänker på oss "svensson"...det rimmar ju precis med hela hans tanke om Ikea.
Att det ska finns något för alla...men varför har de oliver och massa grönskaer på pizzorna??? Barn är ju inte så förtjusta i dessa "nyttigheter" - jag såg flera barn som hellre åt kokt korv med bröd och gissa om paradis när man får fylla på sin läsk hur många gånger som helst!!!

Billigt och snabbt men vad är det man stoppar i sig i den stressig miljön vid de höga borden där det inte ens finns stolar att sitta på där alla står och packar sina varor och stressar som galningar vid självbetjäningen...?? Det kan man fråga sig!
Sebastian sitter i kundvagnen....Olivia skrattar åt att han tar bort allt ovanpå pizzan...