Björkbacken - kära arbetsplats!

Vår gård från skogen sett...är under förändring...!Vindskyddet på andra sidan staketetFörskolan som har skogen som närmsta granne

Från cykelvägen når man skogen på tre steg...rakt in i naturen!

Visst är det en fin arbetsplats? Få har möjlighet att få vara ute så mycket som vi i förskolan, få har möjlighet att styra så mycket över sin dag och dess innehåll som barnen och personalen i förskolan och ingen har väl ett roligare arbete än oss pedagoger i förskolan?

Kära fd kollegor - skicka gärna lite tips på hur vi kan utveckla gården på Björkbacken så den utmanar barnen - det behövs!

Kram
Alexandra


Ja, det kommer bilder...lugn!!

Goda vännerna mina!!

Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle återkomma med bilder från midsommar. Jag lovar att det kommer!! Några kompisar har frågat när jag tänker lägga ut dem?

Käre kusin Johan kommer i kväll med SD-kortet så jag får de bilder jag vill ha från helgen som varit. Efter det ska jag lägga ut några stycken som Ni ska få titta på...resten behåller jag i familjemappen...hemligt hemligt...(ler)...Jag vet en person som gärna hade fått tillgång till den..tji fick du!

Håll ut och har jag någonsin brutit ett löfte?
Fråga mina barn...!

Svettig kram!!
Alexandra

Små grodorna

uteblev i midsommar...!
Vi satt och åt midsommarlunchen när de andra dansade runt midsommarstången till toner av kära pappa och Charlotta som sjöng så vackert!

Hemkommen i går eftermiddag efter en fantastisk skön och trång midsommarhelg i Småland! Alla så nöjda och glada i bilen hem. Tröttast var nog jag av oss alla...la mig sist på natten och klev upp under tidiga morgontimmar...körde alla många milen hem, hämtade Ellinor i Huddinge och somnande helt utslagen vid sju tiden i går kväll! Sov ända fram tills klockan ringde halv sex i morse, upp ur sängen pigg som en mört (fick barnen på sina spön i helgen för övrigt) och hastade iväg till jobbet dock en timme för tidigt. Gjorde inget för då hinner jag ju göra ett blogginlägg och ringa Transportstyrelsen...Kanon!!

Återkommer med midsommarberättelser och foton! Håll ut!!

Bara en arbetsvecka kvar...!!!!!

Tropisk värme den här veckan...Bada och sola medan ni kan!

/Alexandra