Fortfarande finns det inga ord

Kära läsare...!
Jag vet att flera av Er läsare besöker min blogg och väntar på bilder eller några ord om begravningen i fredags. Men fortfarande har jag inga ord och jag har svårt att beskriva till alla som frågar hur det var. Ännu svårare att i skrift beskriva känslan...
Kanske jag skriver längre fram om Ninas begravning när orden börjar komma tillbaka till mig. Jag tror jag måste skriva om andra saker och få perspektiv för det vackra och Ninas närvaro berörde mig så djupt.
På återseende och glädj varandra och njut av livet!
Kram
Alexandra

Inte farväl - tills vi ses igen...

Kan inte få ner i skrift det jag känner efter dagen. Det finns inte ord idag och kan ske inte imorgon. Men det kommer...har fina bilder från kvällens besök och jag bär inom mig det vackra från idag. Hon fanns där med oss idag och hon bar sina föräldrar genom det värsta avsked som finns...
Vår lilla underbara Nina! Du fattas oss...
Fick ett sms av min fina kusin Johan i kväll och känner mig trygg med hans ord. Tack Johan!
Olivia och jag åkte till kyrkan ikväll och tände ljus för Nina vid hennes vackra blommor. Natten kommer och jag tar ett glas vin och möter Nina i mina tankar.
Tack för idag älskade lilla barn - tack för din närvaro och tack för ditt innerliga stöd, vi behöver det!
Kram
Alexandra

Bilder från Oxelösund...

Till mitt kära Oxelösund åker vi så ofta vi kan och hinner. På sommaren är det så underbart och speciellt att vara i kuststaden med alla härliga badstränder, turister, cykelvägar och Femöre.
Ju mer tiden går desto mer har jag insett hur betydelsefull staden är för mig.
När jag kommer till Oxelösund känner jag trygghet även om det känns som tiden ibland har stått still men det är väl charmen med att komma hem till sin barndoms stad?
Kram
Alexandra