Vår fina kille!

    
  
 
 
"Du är sååå rolig, lillebror" får han ofta höra, vår finaste Lito!

Idag skrattade vi tillsammans med honom i bilen när han skulle beställa mjukglass på McD via drive thrue. Olivia övertalar honom mot betalning att skoja med tjejen i kassan när han får sin glass. Efter en lång diskussion är de överens om vad som gäller.
Eftersom det inte går att dra ner rutan på hans sida var han tvungen att öppna dörren, som man enkelt drar åt sidan.
Olivia sitter beredd med mobilen o filmar när han tar emot glassen och säger "Tjenare kexet, står du här och smular?" innan tjejen i kassan drar igen luckan med ett leende tillbaka.
Min syster Karin, jag, Olivia och Sebbe skrattade så tårarna rann...Tokroliga Lito, helgalna Olivia och knäppa Alexandra som låter barnen skoja på det viset...men kul har vi tillsammans.
Vi gasade i väg och lyckliga lillebror hade fått sin glass och stora syster hade årets sista och roligaste video på lillebror när han gör en av hundra roliga filmer...!
 
Så här enkelt roligt kan man ha men två galna ungar och en lika galen förälder...Vad gör man inte för att uppväga vardagens regler och förbud...?
 
Skrattkramar....
Alexandra
 
 
 

Mamma, jag älskar dig...

Varje kväll...!
 
"God natt mamma, vi ses i morgon! Jag älskar dig!"
 
Bryts det av att jag kommer tillbaka eller hen kommer upp igen så måste det sägas en gång till med samma känsla och med samma äkthet annars "gills" det inte.
 
Kram
Alexandra