Kärleken bryr sig inte om kön



Varje barn behöver kärlek - om människorna som ger barnet kärlek har samma kön spelar ingen roll i min värld. Trygga vuxna som har kärlek mellan varandra och förmågan at ta ansvar och ge harmoni till barnet är viktigast!

Jag följer debatten en del kring samkönade äktenskap och möjligheten för samkönade att adoptera barn. Det är fortfarande skrämmande att så många människor i vårt land har fördomar kring att homosexuella kan gifta sig och adoptera barn.

Att det är inte könet mellan benen som avgör om man är en bra förälder eller inte verkar inte ens ha någon betydlese för dessa fördomsfulla människor.
Det är människan i sig som är det viktiga för barnet. Skitsnacket om att barn till samkönade löper större risk att bli mobbade tror jag inte ett dugg på!
Hur ställer sig då dessa människor till att barn som har föräldrar med övervikt löper stor risk att bli mobbade? Hur ställer sig dessa människor till att barn till funktionshindrade också löper större risk att bli mobbade och kränkta? Ska inte överviktiga och funktionshindrade få skaffa barn?? Jag bara undrar...??

Är det inte förmågan att ge kärlek och ta ansvar för barnet som är det avgörande?
Hur många barn i detta land bor med andra människor än just sina biologiska föräldrar i sk stjärnfamiljer pga olämpliga hetroföräldrar?? Många många barn får mer kärlek av människor som inte är deras biologiska föräldrar än av sina sk riktiga föräldrar?

Nej, öppna upp ögonen, se kärleken och ansvaret som det viktiga och inte könet mellan benen!! Det är inte liktydigt mellan hetrosexualitet och trygga välmående barn!

/Alexandra




Kommentera här: