Finns så mycket att titta på...likaså att skriva om...

Jag har så många nya uppslag till bloggen och många tankar om vad den skulle kunna innehålla fortsättningsvis.
Det händer saker hela tiden och det blir liksom aldrig tråkigt i mitt liv, som Ulla sa häromdagen.
På väg hem från förskolan idag gick jag o funderade på hur vackert allt är ute nu och hur länge sen det var jag bloggade. Kanske jag skulle ge mig på ett inlägg till kvällen när alla sover? Nja, varför inte...men vad ska jag skriva om då?
Från början var tanken att jag skulle skriva om politik och en del om Edwards syndrom. Allt eftersom tiden gått och mina intressen har ändrats så har även bloggens innehåll skiftat, naturligtvis...
Nja, bröllop, samhällsfrågor (familjepolitik), förskoleämnen, handboll, min familj, litteratur, likabehandling och jämställdhet you name it...oändligt många uppslag men svårt att få till det utan att bli för utelämnande eller privat...ni förstår vad jag menar!
Barnen har inget emot det jag hittills skrivit, inte heller min familj.
Det kommer att ske förändringar i mitt liv framöver på ett eller annat sätt och det skulle jag gärna vilja delge er.
Trots att jag inte skriver så ofta längre (av skiftande anledningar) så har jag fortfarande många besökare. Jag vet inte vilka alla är såklart, men många besökare vet jag vilka det är. Hur kan jag veta det då? Tänker jag inte avslöja...tack för alla Era besök!!
Nu är alla vackra vitsippor utslagna och vären är i sin vackraste prakt! Njut av vitsipporna och allt i naturen som åter väcks till liv!
Kram
Alexandra

Kommentera här: