Våren är här

 
När kärleken är varm och vacker och när våren står i sin fulla blom - då känns livet värt att leva. För många innebär våren "kärlekens tid". Förälskelse och romantiken ligger i luften och ute samlas människor på serveringar och krogar. Solen och värmen väcker människor till liv och allt känns ljus och underbart lätt. 
 
Naturen vaknar och blommorna slår ut. Här gäller det att ta vara på varje sekund och varje minut. Snart är det sommar och semester. Men tills dess - spendera tiden utomhus i solen och ta vara på varje dag!
 
Kram
Alexandra
 

Glad påsk

 
Glad påsk kära läsare!

Här kommer en påskhälsning från mig till er mina läsare. Hoppas att ni alla får en skön och avkopplande helg även om jag vet att flera av er att det tufft när det är ledigt från skolan. Ta vara på de små stunderna och försök ta hjälp av vädret om det är möjligt. Ring en kompis eller ta bilen och åk ut en stund.
 
På återseende och var rädda om er!
 
Kramar
Alexandra
 

 

Ödet

"long live all the magic we made"
 
Ödet eller tur/otur, Gud eller en andlig kraft/tro eller slumpen? Medvetna val?
 
Varför händer saker i våra liv? Styr vi innehåll och händelser dit vi vill eller är det andra krafter utom vår kontroll?
 
Jag är lite kluven men måste nog ändå påstå att jag tror oftast att allt som sker har en mening och att vi lär hela tiden av livet. Ibland är jag övertygad om att vi ber om saker som sker för att vi ska växa och bli bättre människor i nästa liv. Vi pratade om detta häromdagen i bilen och Ellinor och jag gillar ju boken The Secret för att vi tror att de tankar vi sänder ut får vi tillbaka. Tänker jag positivt om framtiden och sätter upp mål och kämpar så inträffar det jag önskar och vill. Är jag istället negativ och skyller på andra - ja då blir det inget bra i framtiden heller...det negativa slår tillbaka och det finns inget som är så svårt som att bryta destruktiva mönster och tankar.
 
Så kära läsare, låt oss vara överens om att framtiden tillhör oss alla. Allt händer av en anledning...
 
Kramar
Alexandra