Festarnästet

 
Igår kväll var vi ett gäng kompisar hemma hos mig som bara umgicks och hade kul. Vi drack och åt massor av gottis. Pratade och skrattade o bara hängde. Sådär tokskönt som det är med vissa människor. Kvällen slutade inte förrän halv fyra på morgonen när sista fina vännen gick hem! 
Mot slutet var Olivia och Vanessa med i samtalet. Bara mys och bara så skönt att vara. 
 
Nu ska jag gå ut med en liten söt vovve... Tjejerna sover, alla tre! Bara mamma o vovve är vaken och det är lunchtid.
Det är lov!!
 
Kram
Alexandra
 
 

Den lilla varelsen med den stora kärleken

 
Pålitligare varelse får man leta efter. Ingen falsk marknadsföring här inte! Hon är verkligen så söt som bilden visar. Hon är trogen sin matte och familj, hon ger gränslöst med kärlek, sover o äter regelbundet och är så glad som namnet säger, hela tiden! 
 
Happy - familjens kärleksvarelse och min minsta vän. Hon blir aldrig arg på mig, lessnar inte på mitt tempo, hon känner när jag vill vara ensam och när jag vill ha sällskap, hon visar vägen och hon viker aldrig från min sida. När jag stressar eller rör mig fort ligger hon där och blundar och låter mig hållas. Om jag blir ledsen torkar hon mina tårar och när jag skrattar springer hon runt och är glad tillsammans med mig. 
 
Ingen falsk marknadsföring här inte - hon är det hon är. Rakt av. Hon ändrar sig inte. Säger inte en sak och gör en annan. Hon är den hon är. Det du ser, det får du! Pussar, gos, bus, kärlek och lek!
Gränslöst och villkorslöst utan krav och motprestationer. Jo, en sak...att hon får gå på promenader och springa i skogen förstås. Då blir hon en ännu lyckligare vovve. Dock har hon kravet att det ska vara ljust ute på sina promenader - annars vill hon inte gå långt. Då räcker det med en kortis runt kvarteret, för mörker gillar hon inte. 
 
Däremot gillar hon barn. Busiga och glada barn som springer och skrattar och jagar henne. Barn som klappar och gosar, kastar bollar som hon får hämta, ger belöningar och som gömmer sig så hon får leta. 
Mr Lito brukar hoppa upp på puffen i hallen och gömma sig när de leker och varje gång springer Happy förbi och ser honom inte. Sen hoppar han ner, tar fart och springer i kapp henne. Varje gång lurar han henne och de växlar upp och buset ökar. Happy älskar det!
 
 
Happy vår fina vän och familjemedlem! (förlåt den dåliga bildkvalitén)
 
Kram
Alexandra
 
 

Nöjd som det är

 

Nu är det värsta gjort med omrenoveringarna här hemma. Jag valde endast vit färg och inget annat. VITT, VITT, VITT!! Och svart såklart! 
Samma val som för ett antal år sedan. Mycket vatten har flutit under broarna och många renoveringar har jag gjort. Men nu är jag tillbaka igen där jag startade; vitt och svart!
 
Hallen är jag hittills mest nöjd över. Sovrummen blev också bra. Men i mitt sovrum ska det tapetseras en fondvägg. Ljusa och fina rum blev det. Köket är kvar. Lite nya tyger, kuddar och filtar i vardagsrummet. Det svarta mot det vita, det vita mot det svarta. Känns som jag är tillbaka 25 år i tiden. Oj, vad länge sen det låter...! Då bodde jag ensam och var singel i min första lägenhet. Allt gick i svart och vitt. Jag älskade det. Modernt och snyggt! Jag var så stolt och glad över mitt fina hem. Städat och organiserat. Till och med i kylskåpet.
 
#livetsomsingel
 
Sen mötte jag mannen i mitt liv. Han delade inte riktigt min åsikt angående min färgsättning och inredning i lägenheten. Hans stil var mer som han valde att kalla det, "tidlös" och inte så "billig". Oj, snobben med stil uttalade sig och jag bara tog emot. Vårt hus blev inte inrett i svart och vitt. Det blev mer åt det engelska hållet, uppstoppade djur, mörka chesterfield soffor och ärvda vackra möbler från hans familj. Så värst tidlöst vet jag inte. Gammalmodigt skulle ungdomar säga. Skulle jag gå med det idag? Aldrig!
#bestämmasjälv
 
Idag väljer jag själv. Fixar och donar ensam. Njuter av valen jag gör. Känner goda dofter och en underbar eftersmak av mitt val. Fan, vad bra jag är! Känslan är tillbaka - där jag var för de där 25 åren sen. Samma styrka, samma vilja, samma glöd och samma smak. Men dock 25 år av erfarenhet och letande efter vem jag är. Jag har hittat mig själv för ett antal år sedan men utvecklats och idag är jag så förbaskat nöjd med mig själv och mina val.
Nöjd med mina färgval. Min renovering av lägenheten.
Några av er minns min första lägenhet med de vita väggarna och möblerna och de svarta detaljerna. Jag är tillbaka där igen! Mitt egna val och jag är så nöjd!  
#minsmak
 
#livetsomsingel #bestämmasjälv #minsmak
 
Livet som 45-årig singel och stora barn. Låter som en kontaktannons - men det var inte så jag menade ;) Jag är så nöjd som det är. 
 
Kram
Alexandra