Vanessa i tidningen

 
Hittade ett nytt program att redigera bilder med. Provade med Vanessa och tralalalala....titta så fin hon blev! Hon hamnade i tidningen till och med....
 
Enyway, nu har hon sommarlov och mår - gott!!
 
Kram
Alexandra
 

Semestern fortsätter

 
 
 
 
Den här semesterveckan har bjudit på ett fantastiskt väder och hela familjen har varit samlad i olika omgångar. Det är underbart att vi har kunnat umgåtts mellan allas olika resor och aktiviteter. Happy är med i allt vi gör. Kommer bilder på henne framöver. 
 
Nu ska vi tjejer i familjen åka och doppa oss - svettigt på kvällskvisten.
 
Kramar
Alexandra
 

Skärgårdsvåfflan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett paradis i paradiset...
 
Nyöppnat och med stor framgång har Skärgårdsvåfflan blivit av ett favoritställe för många i sommar. Inte bara vår familj utan tusentals andra har hittat hit. De serverar fantastiska belgiska våfflor med suveränt goda tillbehör. Vi spenderade en helkväll i Oxelösunds skärgård och åt dessa gudomliga våfflor. 
 
De har endast öppet under julimånad och en vecka in i augusti,sen stänger de för säsongen. Vi måste försöka hinna ner en gång till innan de stänger!! 
 
Åk hit om ni vill äta gott, vara i skön skärgårdsmiljö, bli serverade av en trevlig och glad personal och vill ha möjlighet till bad. Kom med bil eller båt eller varför inte cykel? Fantastiska cykelvägar i hela staden.
 
Gör som Mr Lito & c/o...ät en våffla och njut...50 olika tillbehör...se solnedgången och förundras över att ingen har kommit på affärsidén tidigare. Miljön är underbar!!!
 
Kram
Alexandra