Fortsättning på gammal nu??

Jo, jag glömde ju att berätta att det hörde till saken att jag dessutom gick försiktigt in på en optikaffär i går i Nyköping. Jag passade på att smyga dit när Olivia var på Ginatricot och provade lite kläder och jag inte orkade stå och vänta i affären.
Jag gick runt lite i gallerian och "plötsligt" var jag på väg mot en monter med glasögon när jag kom på mig själv med att jag hade faktiskt gått in i en affär för GLASÖGON!!!
Jösses, vad bråttom jag fick ut därifrån. Jag vände mig snabbt om och kollade så ingen såg mig som känner mig...nej då kusten var fri...Puh!
Så kom jag på att Olivia kunde ha sett mig!!! Vad skulle jag svara henne om hon undrade vad jag gjorde där??!!
- Mamma, nu är jag klar, hörde jag bakom mig en glad röst som sa.
Jag vände mig om o där stod Olivia med kassar i händerna och undrade om vi skule gå och titta på en present till mig inför min födelsedag! Vad gullig hon är!
Tänk om hade sett mig!! Då vet jag att hon hade sagt:
- Mamma, nu är du verkligen 40 år eftersom du går och tittar på glasögon! Det har ju du alltid sagt att du ska fixa när du blir förtio. Och det är ju dags nu!!
Jag ville inte bjuda på det så vi gick istället och tittade på smycken och klockor. Det kan man ju ha oavsett ålder. Fast jag måste erkänna att det var en mysig känsla att gå där med min 12 åring och känna