Bring him in...

Jag vet att han finns, jag vet att han existerar och jag har honom inom räckåll...! 

Mer behöver inte sägas...Känslan, attrationslagen och livet visar honom vägen till mig. Bara att öppna armarna och ta emot honom när han kommer. Svårare än så skulle det inte behöva vara. Jag bestämmer själv och gissa om livet är udnerbart!
 
#tankens kraft
 
#viljan till livet
 
#kvinna i mina bästa år
 
#kärleksbubbla
 
 
Ha en fin fredag mina vänner - det ska jag ha! ;)
 
Kram <3
/Alexandra
 
 
 

När jag blir stor

När jag blir stor vill jag bli som den här kvinnan - naturlig i allt, förmåga att lyssna inåt, öppen med sina känslor, älskar sig själv och en fantastisk livsnjutare! ;)
 
              Malin Berghagen                                       
                                                                         Malin Berghagen
Malin skriver blogg och jag blir så fachinerad av hennes sätt att uttrycka sig kring sin livssituation. Hon är singel, har levt alla de olika liven som de flesta av oss har gjort i vår ålder. Hon söker och längtar efter en man som hon vill dela sitt liv med på villkor som många skulle "studsa" på. Jag blev så tagen av hennes text i inlägget nedan. Läst det gärna!
 
http://blogg.amelia.se/malinberghagen/2015/01/14/ett-nytt-satt-att-tanka-for-mig/
 
 
Kram
Alexandra
 
 

Min egen politiska vecka

 Bildresultat för gotland
 
Gotland och vackra Visby!
 
Biljetter bokade för mig och Kian. Första semesterveckan drar vi iväg på en veckas "mammaledigt". Jag ska göra det jag har drömt om sååå länge men valt bort till förmån för Partille Cup i Göteborg. Jag ska på Almedalsveckan i Visby. Den har alltid krockat med Partille Cup då tjejena har spelat handboll. Men i år - första riktiga sommaren som singel och ensamstående till så pass stora damer (som inte spelar handboll längre) att jag kan planera för min egen vecka. Då jag får göra det bara jag tycker om. Politik i stort och i smått!
Jag ska lyssna på debatter, partiledarnas tal och det ska bli spännande att se hur hela jippot går till. Det svåra blir väl att välja ut i det gigantiska programmet vad jag vill lyssna på. Ska även bli intressant att få se "bakom kameran". I vanliga fall sitter jag som klistrad framför tv:n och tittar på partiledarnas utfrågningar och tal. Nu ska jag vara på plats!! Tjihooo!! Det har aldrig hänt förut och gissa om jag ska njuta! Förra somamren sa jag till mig själv att jag ska dit 2015. Nu blir det av! Glad. Är. Jag.
Kanske kommer jag att njuta av ett å annat glas vin också. Förhoppningsvis är det vackert väder någon dag så jag kan passa på att uppleva Gotlands solnedgång och fantastiska natur. Hur underbart?
 
 
Vi ses på Almedalsveckan i Visby! 
 
Kram
Alexandra
 
 
Bildresultat för gotland strand