Nu händer det saker i Gnesta...

Nu har ni chansen att lyssa på en föreläsning om Reggio Emilia i Gnesta! Ta den - kom till Elektron och A-salen 4 mars kl 18.30 - 20.30. 
 
Aldrig tidigare har Gnesta kommun bjudit in till en öppen föreläsing om Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Kom och lyssna på min chef i Södertälje och förundras över hans underbara sätt att förmedla kunskap om förskolans barnsyn utifrån Reggio Emilia. Han kommer att lyfta läroplanen, arbetssätt, material och miljöns betydelse och han kommer att berätta om egna erfarenheter från förskolor med inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi.
 
Kom till en kväll att förundras - jag kommer att sitta där och om och om igen nicka instämmande och njuta av att lyssna till den kloke mannen med den verbala förmågan att beskriva sitt arbete!!
Om alla förskolor i Gnesta skulle ha en chef som Martin så skulle förskolorna se helt annorlunda ut, tro mig!
 
Kram
Alexandra
 
 
http://www.sodertalje.se/upload/barn_utbildning/pedagogiskt%20material/Om%20spr%C3%A5kutvecklingsarbete%20hos%20Martin.pdf
 
Ovan är en länk till ett material som Martin har skrivit som finns på nätet. Är du intresserad av ett språkutvecklande arbetssätt kan du läsa dokumentet fast det har några år på nacken finns det några "god saker" att ta vara på och reflektera kring. 
 
 

Kommentera här: