Min dörr

Jag skrev och berättade att jag har gläntat på en dörr i mitt liv som jag länge har varit nyfiken på, i ett tidigare inlägg. Nu är det gjort och jag har startat min resa i att få mer kunskap kring ämnet som intresserar mig. Dörren jag öppnat och klivit in igenom visar mig vägen till hur man startar eget företag.
 
Art
 
Jag har varit på två av fem träffar. Vi är en stor grupp människor i Gnesta som går "Starta eget kurs" i samarbete med Nyföretagarcentrum i Nyköping. Det vi lär oss handlar om olika bolagsformer, skatter, deklaration, affärsplan, marknadsföring mm. Flera olika myndigheter och samarbetspartners deltar och berättar för oss vad vi ska tänka på, hur samarbetet med just deras uppdrag kan gå till, vi får ställa frågor och vi får många användbara länkar och tips. Det är verkligen jätteroligt!
 
http://www.nyforetagarcentrum.se/nykoping
 
Ingen av oss behöver avslöja vår affärsidé för de andra kursdeltagarna och jag tänker inte göra det här i bloggen heller. Dessutom är jag inte helt klar över vad mitt företag skall innehålla för affärsidé mer än att jag själv är verktyget. Jag har många tankar och idéer och är det så att jag inte själv startar något så är jag övertygad om att en eller båda mina stora tjejer kommer att driva ett eget företag i framtiden. Då kan mina kunskaper komma väl till pass.
 
Jag känner mig positiv till framtiden och allt det roliga som finns där och som bara väntar...!
 
Kramar
Alexandra
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: