Min stora dam!

 
För första gången sen denna underbara unge kom till världen och började skolan som sjuåringar gör, ska vi inte förbereda oss på en skolstart om en vecka. En mycket ovan känsla... För första gången på många år ska jag inte när augusti kommer, förbereda mig tillsammans med henne på en handbollssäsong. Ingen planering av matcher och träningar och framförallt inte sitta och plugga med henne under sena kvällar och nätter. 
 
Istället ska den här fantastiska människan som tog studenten för några månader sedan ge sig ut på egen hand utan sin mamma vid sin sida. Jag kommer att finnas bakom henne som vanligt och stötta hennes idéer som hon får och jag kommer vara lika stolt oavsett vad hon hittar på.
 
För första gången ska hon möta vuxenvärlden och få användning av allt hon lärt sig under skoltiden. Kanske hon studerar vidare, kanske hon reser, kanske hon flyttar, kanske hon gör det ena eller det andra....denna intelligenta och varma människa kan hitta på exakt vad som helst för nu är den obligatoriska skoltiden slut.
Punkt.
ÄNTLIGEN - om man frågar henne själv och om ni frågar mig; PUH!
 
Nu är hon i Grekland och till hösten troligtvis England. Jag saknar henne varje minut och jag älskar henne gränslöst och utan villkor. Hon är min numera vuxna dotter som tar sina egna beslut och jag kan bara stolt stå vid hennes sida och fortsätta följa och stötta henne, min älskade Ellinor!
 
Kram 
Mamma
 
 
1 anki:

skriven

Underbart att läsa!! gud så fort tiden går sandra o jag önskar Ellen ett stort Lycka till med sina planer!! Kram till er underbara <3 <3 // anki

Kommentera här: