Den lilla varelsen med den stora kärleken

 
Pålitligare varelse får man leta efter. Ingen falsk marknadsföring här inte! Hon är verkligen så söt som bilden visar. Hon är trogen sin matte och familj, hon ger gränslöst med kärlek, sover o äter regelbundet och är så glad som namnet säger, hela tiden! 
 
Happy - familjens kärleksvarelse och min minsta vän. Hon blir aldrig arg på mig, lessnar inte på mitt tempo, hon känner när jag vill vara ensam och när jag vill ha sällskap, hon visar vägen och hon viker aldrig från min sida. När jag stressar eller rör mig fort ligger hon där och blundar och låter mig hållas. Om jag blir ledsen torkar hon mina tårar och när jag skrattar springer hon runt och är glad tillsammans med mig. 
 
Ingen falsk marknadsföring här inte - hon är det hon är. Rakt av. Hon ändrar sig inte. Säger inte en sak och gör en annan. Hon är den hon är. Det du ser, det får du! Pussar, gos, bus, kärlek och lek!
Gränslöst och villkorslöst utan krav och motprestationer. Jo, en sak...att hon får gå på promenader och springa i skogen förstås. Då blir hon en ännu lyckligare vovve. Dock har hon kravet att det ska vara ljust ute på sina promenader - annars vill hon inte gå långt. Då räcker det med en kortis runt kvarteret, för mörker gillar hon inte. 
 
Däremot gillar hon barn. Busiga och glada barn som springer och skrattar och jagar henne. Barn som klappar och gosar, kastar bollar som hon får hämta, ger belöningar och som gömmer sig så hon får leta. 
Mr Lito brukar hoppa upp på puffen i hallen och gömma sig när de leker och varje gång springer Happy förbi och ser honom inte. Sen hoppar han ner, tar fart och springer i kapp henne. Varje gång lurar han henne och de växlar upp och buset ökar. Happy älskar det!
 
 
Happy vår fina vän och familjemedlem! (förlåt den dåliga bildkvalitén)
 
Kram
Alexandra
 
 

Kommentera här: